Om Sunnerbogården

Sunnerbogården har fram till juni 2018 drivits av EFS som är en kristen rörelse och har i flera årtionden använts som läger- och församlingsgård. Gården har också hyrts ut till andra församlingar för läger och konfirmationer både nationellt och internationellt. Nuvarande ägarna har själva varit med på flertalet läger på gården och även sommarjobbat som ungdom på konfirmationsläger.

Gården sålde 2018 till nuvarande ägarna med ambitionen att driva gården vidare som en kristen lägergård riktad mot barn och ungdomar men även öppna upp för en bredare publik. Gården är nu privatägd och öppen för alla kristna församlingar men även för föreningar, organisationer och privatpersoner som vill hyra.

Gården används med fördel till större samlingar med eller utan övernattningar men passar perfekt till läger- och kolloverksamhet och kan ta emot upp till 81 sovande gäster i flera rum. Vi erbjuder boende med självhushåll med möjlighet för catering enligt överenskommelse. Gården passar även för släktkalaset eller varför inte en helg för föreningen eller klassen med övernattning.

Sunnerbogården kommer att utvecklas i nära samarbete med våra gäster. Vi blir bättre tillsammans med er, så hör gärna av er med era önskemål.

Prislista

Vi ska vara konkurrenskraftiga i våra priser och har följande prislista. Vi kan också ta emot några husvagnar och husbilar och erbjuda ström. Ring för priser. Priset beror på antalet personer som bokar gården.

  • 0-2 år GRATIS
  • 3-12 år från 140-170 kr/pp/dygn*
  • 13 år och uppåt, från: 160-220 kr/pp/dygn*
  • Minimidebitering per dag under högsäsong: 5 000 kr
  • Vill du hyra över dagen? Ring så kommer vi överrens om ett pris.

* Priserna är beroende på hur många som bokar och hur länge.

Catering eller andra önskemål

Vi kan erbjuda catering på gården genom samarbetspartners. Det gäller frukost, fika, lunch och middag mot tillägg. Ring eller maila oss för information och pris.

Städning

Gästerna städar själva efter sig och allt material finns på plats på gården. Det finns möjlighet att betala för slutstädningen i vissa fall och enligt gällande prislista:

  • Stuga 700 kr/st (gården har fyra stugor)
  • Huvudbyggnaden 2 500 kr
  • Stallet 600 kr
  • ALLA BYGGNADER 5 500 kr (400 kr i rabatt)

OBS: Detta måste avtalas vid bokningen!

Disclaimer

Gården hyrs inte ut till organisationer, föreningar eller privatpersoner med främlingsfientliga förtecken. Vi tror på öppenhet och medmänsklighet.

Omgivningarna

Information för turister och lokal service kan erhållas från www.visitljungby.se och www.visitsmaland.se

Ägarna

Sedan juni 2018 drivs Sunnerbogården i privat regi som en kristen lägergård för barn och ungdomar.

Vi tror starkt på ett behov av denna typ av gårdar för barn och ungdomar där man enkelt och billigt kan mötas och ha en kul tid tillsammans.

Lägergårdar av denna typen säljs tyvärr idag då kyrkor och samfund som har svårt att hitta ideella krafter som behövs för att driva dem. När EFS sålde Sunnerbogården tyckte vi att den ligger bra till geografiskt och i en lugn miljö med härliga ytor för aktiviteter. Har du tips och tankar som du vill dela med dig av? Maila gärna oss på info@sunnerbogarden.se

Välkomna till oss!